Begagnade hyllställ

För expertrådgivning,
kontakta oss redan idag!

0581-62 81 60

bifab@bifab.se

Begagnade hyllställ – det kostnadseffektiva och miljövänliga alternativet

Begagnade hyllställ är det kostnadseffektiva och miljövänliga alternativet som utgör kärnan i Bifabs verksamhet. Fördelen är att det begagnade materialet finns på vårat lager för snabb leverans till ett mycket trevligt pris. Då Bifab jobbat med begagnade inredningar i över 30 år har Vi dessutom samlat på oss en unik kunskap om dom olika fabrikaten som står ute i svenska lagerverksamheter, vilket innebär att Vi kan leverera kompletteringar av det fabrikat som efterfrågas utan att tumma på kvalitet.

Så innan Ni tar beslut om att byta ut ert pallställ för att det är ”gammalt”, slå oss en signal eller lägg ett mejl till bifab@bifab.se

Allt begagnat material som levereras från Bifab är noggrant inventerat och klassificerat efter estetiskt skick som redogöres i offertläget, rostiga och skadade produkter sorteras ut och skrotas.

Nytt – Bifab tillhandahåller nytillverkade hyllställ av fabrikaten:

  • HI280
  • Metro
  • Bifab
  • Super 123
  • Dessa fabrikat finns med bild och mer information under ”fabrikat/modeller”

Vid större förfrågningar tar vi fram layout och slutligt förslag genom en noggran behovsanalys ihop med kunden. Allt för att skapa den bästa lösningen utifrån det verkliga behovet.