Låt oss köpa dina hyllställ

För expertrådgivning,
kontakta oss redan idag!

0581-62 81 60

bifab@bifab.se

Bifab kan begagnade hyllställ, på riktigt!

När man säljer sina hyllställ till Bifab får man inte bara bra betalt, man är dessutom en del av en kedja som säkerställer högsta kvalitet och säkerhet för nästa kund som köper pallställen. Om & om igen.

Nedan kan man läsa om hur ett inköp av begagnade hyllställ går till på Bifab.

  • Ett projekt med oss startar med att det finns ett behov av att avyttra sina Lagerinredningar.
  • Efter ett par mejl och något telefonsamtal träffas Vi ute på plats hos Er och utför en ordentlig inventering av materialet om det inte går att lösa på distans.

Denna inventering är dels viktig för att hamna så nära sanningen som möjligt i anbudsförfarandet, men även för att vi skall kunna maximera värdet i pengar för Er som kund.

  • Nästa steg efter affär är att vi kommer ut med montörer och demonterar hyllställen och packar allt så säkert, miljövänligt och kostnadseffektivt som möjligt för frakten.
  • När det lastats av hos oss på Bifab tar vår kompromisslösa inventeringsavdelning över genom att gå igenom alla hemkomna artiklar och säkerställer att allt är helt och godkänt.

Vi klassificerar allt efter fabrikat och estetiskt skick innan allt får unika artikelnummer. Detta steg är viktigt för att det inte skall ske framtida missförstånd mellan våra säljare och kunder rörande skick eller typ av fabrikat/egenskaper.

  • Efter inventering redovisas allt för Er som säljare, och innan vi skrotar något så redovisas även detta för att undvika missförstånd
  • Sista steget är en faktura till oss på Bifab som vi betalar med glädje och tackar för ert bidrag till en mer miljövänlig och säker lagerbransch.

Handel med begagnade lagerinredningar har pågått sedan 60-talet och Bifab har varit en stor aktör i Sverige i snart 40 år. Vi köper årligen in ca. 35.000 begagnade hyllmeter som kommer till användning hos våra kunder och deras verksamheter.