Låt oss köpa dina pallställ

För expertrådgivning,
kontakta oss redan idag!

0581-62 81 60

bifab@bifab.se

Bifab kan begagnade pallställ, på riktigt!

Bifab kan begagnade pallställ, på riktigt!

När man säljer sina pallställ till Bifab får man inte bara bra betalt, man är dessutom en del av en kedja som säkerställer högsta kvalitet och säkerhet för nästa kund som köper pallställen. Om & om igen.

Nedan kan man läsa om hur ett inköp av begagnade pallställ går till på Bifab.

  • Ett projekt med oss startar alltid med ett behov av att avyttra sina lagerinredningar, oavsett situation hittar Vi tillsammans den bästa lösningen för Er.
  • Efter ett par mejl och något telefonsamtal träffas Vi ute på plats hos Er och utför en ordentlig inventering av materialet om det inte går att lösa på distans.

Denna inventering är dels viktig för att hamna så nära sanningen som möjligt i anbudsförfarandet, men även för att vi skall kunna maximera värdet i pengar för Er som kund.

  • Nästa steg efter affär är att vi kommer ut med montörer och demonterar pallställen och packar allt så säkert, miljövänligt och kostnadseffektivt som möjligt för frakten.
  • När det lastats av hos oss på Bifab tar vår kompromisslösa inventeringsavdelning över genom att gå igenom alla hemkomna lagerinredningar och säkerställer att allt är helt och godkänt att återanvändas enligt svensk standard.

Vi klassificerar allt efter fabrikat och estetiskt skick innan allt får unika artikelnummer. Detta steg är viktigt för att det inte skall ske framtida missförstånd mellan våra säljare och kunder rörande skick eller typ av fabrikat/egenskaper.

  • Efter inventering redovisas allt för Er som säljare, och innan vi skrotar något så redovisas även detta för att undvika missförstånd.
  • Sista steget är en faktura till oss på Bifab som vi betalar med glädje och tackar för ert bidrag till en mer miljövänlig och säker lagerbransch.

Handel med begagnade lagerinredningar har pågått sedan 60-talet och Bifab har varit en stor aktör i Sverige i snart 40 år. Vi köper årligen in ca. 70.000 begagnade pallplatser som kommer till användning hos våra kunder och deras verksamheter.

michael.a@bifab.se