Begagnade lagerhyllor och hyllställ

För expertrådgivning,
kontakta oss redan idag!

0581-62 81 60

bifab@bifab.se

BIFAB erbjuder kostnadseffektiva och miljövänliga begagnade hyllställ, vilka utgör kärnan i vår verksamhet. Fördelen med vårt begagnade material är att det finns tillgängligt på vårt lager för snabb leverans till ett mycket fördelaktigt pris.

Erfarenhet och kunskap

Med över 40 års erfarenhet inom begagnad lagerinredning besitter vi på BIFAB en unik kunskap om olika fabrikat som används i svenska lagerverksamheter. Det gör att vi kan erbjuda kompletteringar av det begagnade fabrikatet som efterfrågas, samtidigt som vi upprätthåller hög kvalitet.

Allt begagnat material som levereras från BIFAB är noggrant inventerat och klassificerat baserat på estetiskt skick, som detaljeras i offerten. Rostiga och skadade produkter sorteras ut och skrotas.

Fördelar med begagnade hyllställ

När det gäller fördelarna med våra begagnade hyllställ, kan du förvänta dig:

  • Kostnadseffektivitet: Våra begagnade hyllställ erbjuder en kostnadseffektiv lösning för att optimera ditt lagerutrymme.
  • Miljövänlighet: Genom att välja begagnade hyllställ bidrar du till en hållbar hantering av resurser och minskar din miljöpåverkan.
  • Snabb leverans: Vi strävar efter att leverera begagnat material snabbt och effektivt för att möta ditt lagers behov.
  • Erfarenhet och kunskap: Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för dina specifika krav.

 

Vill du ha nytillverkade hyllställ?

BIFAB erbjuder även nytillverkade hyllställ från fabrikaten

  • HI280
  • Metro
  • BIFAB
  •  Super 123.

Utforska dessa fabrikat och modeller för mer information här. Vid större förfrågningar tar vi fram en layout och ett slutligt förslag genom en noggrann behovsanalys tillsammans med kunden för att skapa den bästa lösningen utifrån det verkliga behovet.

Upptäck våra andra begagnade lagerinredningslösningar

Letar du efter begagnade pallställ eller grenställ? Utforska våra andra begagnade lagerinredningsalternativ:

Kontakta oss på BIFAB när du vill köpa eller sälja begagnade lagerhyllor

Funderar du på att byta ut pallställen på grund av ålder? Kontakta oss på BIFAB innan för att diskutera dina behov och se hur vi kan hjälpa dig.