Om oss

För expertrådgivning,
kontakta oss redan idag!

0581-62 81 60

bifab@bifab.se

BIFAB, som är förkortningen av ”Begagnade Inredningar Fellingsbro AB” är starkt förknippat med begagnade Lagerinredningar då detta varit vår affärsmodell sedan tidigt 80-tal.

Vi är stolta över vår verksamhet och vårt miljöengagemang som genomsyrar affärsidén, till detta har Vi satt ribban högt i branschen när det kommer till kvalitet, kunskap och leveranssäkerhet. När du handlar hos oss kan du alltid vara trygg i att det blir rätt produkt, med högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. På köpet blir du som kund dessutom med i arbetet mot en bättre miljö.

Ni hittar oss med lagerverksamhet och kontor i Fellingsbro som ligger mitt emellan Örebro, Eskilstuna och Västerås. Det optimala läget för en verksamhet vars kunder mestadels består av logistik och lagerverksamheter.

Detta gör att vi kan leverera våra produkter snabbt och kostnadseffektivt, dessutom är det inte långt för våra egna montörer att ta sig ut till montageplats.

Då BIFAB jobbat med både begagnade och nytillverkade Lagerinredningar i 40 års tid har Vi kunnat bygga upp en gedigen kunskap om dom olika fabrikaten som sålts i Sverige. Dessa finns vanligtvis på vårt lager för snabb leverans.

Söker man som kund nya Lagerinredningar så går det precis lika bra. Vi kan tillhandahålla dom erkända större fabrikaten till bra priser, dessutom håller vi även standardkomponenter av dessa i lager för snabb leverans.